Boğazören Şehit Nurettin Arslan Ortaokulu

WEB https://btisikdibioo.meb.k12.tr
Adres : Boğazören Mahallesi Işıkdibi sk. Andırın/ K.MARAŞ
VİZYON : Devletimizin ve ailelerimizin bize sağladığı imkanlarla kendini geliştiren, öğrenmeyi öğrenen, inceleyen ve araştıran, öğretmenlerimizin rehberliğinde ve gözetiminde geçmişle gelecek arasında köprü kurabilen, bizden sonrakilere örnek olabilecek niteliklere sahip bir topluluk olmaktır.
MİSYON : Yüce Önder Atatürk´ün "Büyük Türkiye" idealine ulaşmayı hedefleyen, Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.Milli değerlerine bağlı, kendine güvenen, yaratıcı, çağdaş, günümüzün hızla gelişen ihtiyaçlarına cevap verecek donanıma sahip, bilgili ve saygılı bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : 0

Saatler :
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Taşıma
Yerleşim Yeri : OKULUMUZ KAHRAMANMARAŞ İLİ ANDIRIN İLÇESİ BOĞAZÖREN MAHALLESİNDEDİR. ÖĞRENCİLERİMİZ TAŞIMA SİSTEMİ İLE OKULA GELMEKTEDİR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 80 km İlçe Merkezine 18 km olup öğretmenlerimiz toplu ulaşım aracıyla okuldan ilçeye birlikte gidiş geliş yapmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :